onsdag 6 juli 2011

Sommar på Krogen

Nu har vi sommar på Krogen. Extra personalen är på plats och glasskiosken testad av ÅMHM. Westerndagen har varit och farit. Men oj vad bra det blev. Kunde ha varit mera folk som var där och lyssnade på Mats Rådberg och hans rankare, Conny Henrix och Joel Fyrvall. Alla var de värda att lyssna på.

Sommar på Krogen betyder MASSOR av människor som har semester. Syrran och jag hade rekord i Lördags. Och Hamburgarna fick högsta betyg. Tur att alla kunder inte fattar vilket kaos det kanbli bakom kulisserna. Och vad varmt det är med pizzaugn, stekbord, fritös, värmeskåp, ugn och spis igång. Man svettas som bara den.

Sommar på Krogen betyder också att Herr Lonken och Fröken Kahru får sig ett uppsving. Det är bara jag som är sotis på alla kunder som sitter på altanen och sippar i sig en god kall Ice medans de samtalar om allt och inget. Gör upp planer inför nästa dag.

Ser även fram emot hösten. Vi ska vara med på öppnagårdar. Nu är planering inför det. o just det. Krogen ska få en liten bebis. Det ser den gamla Nuckan fram emot. Mamman är väl inte allt för glad att vi pratar med Hugo där inne i magan.

Nä nu räcker det för idag. HA det bra till en annan gång.

Inga kommentarer: